16 Mayıs 2024 Perşembe / 9 Zilkade 1445

29 Kasım Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?

Seda Sayan ile Yemekteyiz kim birinci? 29 Kasım Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

30 Kasım 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
29 Kasım Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu?
Ekranların sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Tüm izleyiciler Seda Sayan ile Yemekteyiz kim birinci? 29 Kasım Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. 
 
SEDA SAYAN İLE YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ? 
Yemekteyiz'de bu hafta birinci olan isim Ayfer hanım oldu.
 
 
YEMEKTEYİZ'İN BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI KİMDİR?
 
YEMEKTEYİZ AYFER İLHANİ KİMDİR?
Tecrübeli yarışmacı 1. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. Yemekleri ile rakiplerini etkilemek isteyen Ayfer İlhani hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi.
 
YEMEKTEYİZ BEKİR ÇETİNKAYA KİMDİR?
Genç yarışmacı 2. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. . Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi. Kendisi drama eğitmeni.
 
YEMEKTEYİZ VAHİDE BEHŞAYEŞİZADE KİMDİR?
Seda Sayan’ın sunduğu yemekteyiz programının 3. gün yarışmacısı Vahide  Behşayeşizade.  Vahide Behşayeşizade hanım 28 yaşında aslen İranlı olup İstanbul’da yaşıyor. Ev hanımı ve 6 yaşında bir oğlu vardır. 
 
YEMEKTEYİZ NURHAN ODABAŞI KİMDİR?
Genç yarışmacı 4. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi. Kendisi ev hanımı.
 
YEMEKTEYİZ MERVE ÇEVİK KİMDİR?
Genç yarışmacı 5. gün yarışmacısı olarak performansını sergileyecek. Yemekleri ile rakiplerini etkilemek isteyen Merve Çevik hakkındaki bilgiler araştırılıyor. Yarışmada en çok konuşulan isimlerden biri olmaya geldi. Kendisi ev hanımı.