7 Eylül 2024 Cumartesi / 4 RebiülEvvel 1446

Google Play'de sevindiren yenilik! Google Play Store indir

Google Play'de sevindiren yenilik! Google Play Store İndir - Android cihaz kullanıcılarını sevindirecek özellik Google Play'den geliyor, cihazındaki boş alanı tüketenler için yakında bu yeni işlevi sunacak! Google play store indirerek telefonunuza veya tabletinize en güncel oyunları ve uygulamaları edinin.

8 Haziran 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Google Play'de sevindiren yenilik! Google Play Store indir

Android'li telefon sahiplerinin başına gelen sıkıcı durumlardan bir tanesi, cihazdaki boş alanın tükenmesi. Yeni bir iddiaya göre Google, mağazadan uygulama yüklerken boş alan sorunu yaşamanız durumunda size yardımcı olacak bir işlev üzerinde çalışıyor. Android Polis’in verdiği bilgiye göre Google Play’in sunacağı bu uygulama kullanıcıların hafıza sorununa bir nebze de olsa kolaylık sağlayabilecek nitelikte karşınıza sık kullanmadığınız, kaldırabileceğiniz uygulamaların bir listesi gelecek.

Bu sayede örneğin Facebook Messenger'ı kaldırarak yüklemeye çalıştığınız uygulamayı yüklemeniz mümkün hale gelecek. Özellikle cep telefonu üreticilerinin en yeni modellerinde microSD kart yuvalarını kaldırmalarının yanında, giderek büyüyen uygulama boyutları, çoğu kullanıcının başını ağrıtan bir soruna dönüştü. Böyle bir işlev, her uygulama yükleme girişiminde hata mesajıyla karşılaşan kullanıcıların sıkıntısını biraz olsun azaltabilir.

Google Play Store İndir

Uygulamayı indirmek için Gogle Play Store sayfasını ziyaret edin. Android telefonlar için bu bağlantıdan uygulamayı indirip kurduktan sonra giriş yaparak uygulamaları telefonunuza indirebilirsiniz. Play Store'dan indireceğiniz uygulamalar sizin telefonunuzda bir alan kaplayacağı için tüm uygulamaları indirmenize izin verilmeyecektir veya hafızanızı arttırmanız gerekecektir. Bu nedenle kullanmadığınız uygulamaları silmeniz önerilir.

Hesap Ekleme

Telefonunuzdan Google Play Store hesabınıza giriş yapabilmek için bir google hesabınız olması gerekmektedir. Yani bir gmail hesabınız olmalı. Eğer var ise telefon veya tabletinizden ayarlara girerek hesaplar menüsüne geçiş yapın. Burada mevcut hesap alanını seçerek gmail bilgilerinizi girin veya yeni bir gmail hesabı oluşturun. Bu şekilde google play store için yeni hesap oluşturmuş olacaksınız.