18 Ekim 2024 Cuma / 15 RebiülAhir 1446

Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent transferini duyurdular! Fenerbahçe'ye veda ediyorlar...

Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent takıma veda etmeye hazırlanıyor. Championship ekibi Leeds United, sarı lacivertli iki oyuncu Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent'i gündemine aldı. İşte detaylar...

8 Ocak 2024 Pazartesi 00:35 - Güncelleme:
Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent transferini duyurdular! Fenerbahçe'ye veda ediyorlar...

Fenerbahçe, bugün aldığı İstanbulspor galibiyetiyle Süper Lig'de liderliğini sürdürdü. Avrupa'da ve ligde şampiyonluk hedefleyen sarı lacivertliler, kadrosunda güçlü değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe kurmayları, ara transfer döneminde kadrodan ayrılacak oyunculara göre transfer planları yapıyor.

Fenerbahçe'ye sezon başında takılan Ryan Kent, beklenen etkiyi gösteremedi ve kiralık olarak ayrılması planlanıyor. Bright Osayi-Samuel ise takımın bu sezon kilit isimleri arasında yer alıyor.

BRİGHT OSAYİ-SAMUEL VE RYAN KENT'E TALİP ÇIKTI!

İngiltere basını, Championship ekibi Leeds United'ın Fenerbahçe'de iki oyuncuya talip olduğunu duyurdu. Ada ekibi, Bright Osayi-Samuel ve Ryan Kent'i gündemine aldı. Fenerbahçe, Ryan Kent'in ayrılmasına sıcak bakarkan, Osayi Samuel için gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirmek istiyor.

Star Gazetesi