Yakın tarihli korku - gerilim filmlerinin her birini birer parodi haline getiren Anormal Aktivite (A Haunted House), yakalamış olduğu sürpriz ve hatırı sayılır gişe başarısının ardından,2.filmiyle geri dönüyor.
Yönetmen koltuğuna yeniden Michael Tiddes 'ın oturduğu filmin senaryosu da, Korkunç Bir Film serisinin yaratıcısı Marlon Wayans kaleme aldı.
Son yıllarda karşımıza çıkan doğaüstü korku filmlerinin hemen hemen hepsine el atmayı başaran Anormal Aktivite 2'de, Malcom, bu sefer yeni kız arkadaşı ve onun iki çocuğuyla birlikte, hayatına yeniden başlama kararı alır.
Fakat Malcom'un mutlu günleri, hayalindeki eve taşındıktan kısa bir süre sonra sona ermeye başlayacaktır.
Wayans ve Tiddes ikilisinin, büyük oranda Korkunç Bir Film (Scary Movie)'in mizahi havasına sahip yeni parodileri ABD'de 28 Mart'ta vizyona girecek.