2 Ekim 2024 Çarşamba / 29 RebiülEvvel 1446

Beyaz Show konukları kimdir?

Beyaz Show” a geçtiğimiz hafta; ünlü sanatçı Rafet El Roman, magazin dünyasının sevilen ismi Seren Serengil, ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu, ünlü oyuncu Ümit Erdim, Bilgehan Demir ve Amerikan Güreşi yıldızları, Bizim Köyün Şarkısı filmi ile Güldüy Güldüy Show çocuk ekibi konuk oluyor.

30 Mart 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beyaz Show konukları kimdir?

Beyaz Show'un 30 Mart Cuma gecesi yayınlanan yeni bölümdeki ünlü konukları belli oldu.

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı talk- show programı “Beyaz Show” a bu hafta; ünlü sanatçı Rafet El Roman, magazin dünyasının sevilen ismi Seren Serengil, ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu, ünlü oyuncu Ümit Erdim, Bilgehan Demir ve Amerikan Güreşi yıldızları, Bizim Köyün Şarkısı filmi ile Güldüy Güldüy Show çocuk ekibi konuk oluyor.

Beyaz Show'un yeni bölümü 30 Mart Cuma gecesi 23.45'te canlı yayınla ekrana geldi.

Duymayan Kalmasın isimli programda magazin gündeminin nabzını tutmaya devam eden Seren Serengil programdaki partneri Cengiz Semercioğlu ile birlikte ünlü şovmenin sorularını yanıtladı.



Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı ve Duymayan Kalmasın programı sunucusu Cengiz Semercioğlu magazin gündeminin önemli olaylarını canlı yayında değerlendirecek.



Renkli kişiliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Ümit Erdim de Beyazıt Öztürk'ün programında yerini alacak.



Şarkılarıyla konserlerinde kendisine hayran bırakan Rafet El Roman bu kez Beyaz Show izleyicisi için sevilen parçalarını seslendirecek.



Boks karşılaşmalarının vazgeçilmez ismi Bilgehan Demir yeni bölümde önemli açıklamalarda bulunacak.