5 Ekim 2024 Cumartesi / 2 RebiülAhir 1446

PKK elebaşından CHP'ye ''eş başkanlık'' modeli: Bunu tartışmak durumunda kalacaklar

PKK/KCK elebaşlarından 'Bese Hozat' kod adlı terörist CHP'ye DEM Parti gibi 'eş başkanlık' modeli çizdi. Terörist Oran, 'Yarın CHP'de de eş başkanlık sistemini, belediyelerde de eş başkanlık sistemini adım adım tartışmak durumunda kalacak' dedi.

10 Eylül 2024 Salı 14:35 - Güncelleme:
PKK elebaşından CHP'ye ''eş başkanlık'' modeli: Bunu tartışmak durumunda kalacaklar

14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın adayı olarak gösterilen eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunan PKK/KCK elebaşlarından "Bese Hozat kod adlı Hülya Oran, terör örgütünün yayın organına açıklamalarda bulundu, CHP'ye resmen "yol haritası" çizdi.

PKK ELEBAŞINDAN CHP'YE EŞ BAŞKANLIK MODELİ

CHP'nin "eşit temsiliyet" kavramını tartıştığına dikkat çeken PKK elebaşı, "Yarın CHP'de de eş başkanlık sistemini, belediyelerde de eş başkanlık sistemini adım adım tartışmak durumunda kalacak." dedi.

PKK'lı terörist Hozat, şu ifadeleri kullandı:

"Giderek demokratik siyaset ve özgürlük mücadelesi gerçekten herkesi değiştiriyor. Herkes kendi çıkarı temelinde ele alıyor ama ciddi bir değişim de yaratıyor."

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK ÇAĞRISI, "İÇ SAVAŞ" TEHDİDİ!

Öte yandan PKK elebaşı Bese Hozat, 14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Millet İttifakı'nın adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'na oy isteyen Hozat, "Emek ve Özgürlük İttifakı'nın adres gösterdiği adaya da tüm halkımızın oy vermesi gerekiyor." ifadesini kullanmıştı.

Terör örgütü PKK elebaşı Bese Hozat,14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri Cumhur İttifakı'nın kazanması durumunda iç savaş çıkartacaklarını itiraf etmişti.

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın İmralı'daki mahkumiyeti üzerinden AK Parti MHP'ye karşı "faşist iktidar" diyerek alçak suçlamalarda bulunan Hozat, "Bu AKP-MHP faşist rejimi iktidarda kalırsa Türkiye'nin geleceğinin de ne olduğunu ortaya koyuyor. Bu bir iç savaşa çağrıdır. Bunun zeminini adım adım hazırlıyorlar. AKP-MHP faşizmi, Türkiye'de iç savaşın zeminini adım adım döşüyor. Bu İmralı işkence, tecrit sistemine, karşı çok güçlü mücadele etmek gerekiyor." diye konuşmuştu.

Rakka'daki terörist toplantısında büyük ifşa! PKK/YPG'ye karşı bir devrim başlayabilir

Suriye ve Irak'ta PKK'ya operasyon

PKK/YPG'ye hava harekatı! Sözde sorumluların olduğu mağaralar imha edildi

  • eş başkanlık