16 Eylül 2024 Pazartesi / 13 RebiülEvvel 1446

Diyarbakır'da kaybolan Narin olayında yeni gelişme: Araçtaki DNA eşleşti

Diyarbakır'da 11 gündür kayıp Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında amcası ve aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi'nin de muhtarı olan S.G. gözaltına alındı. Amcanın aracından alınan örnek ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneğinin uyuştuğu açıklanırken, amcanın Narin kaybolduktan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve olaydan 1 saat sonra ise telefonunu kapattığı iddia edildi.

AA31 Ağustos 2024 Cumartesi 12:33 - Güncelleme:
Diyarbakır'da kaybolan Narin olayında yeni gelişme: Araçtaki DNA eşleşti

8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin gözaltına alınan amcanın aracından alınan örnek ile Narin'in kıyafetlerindeki DNA örneği uyuştu.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alınmıştı.

DNA ÖRNEĞİ EŞLEŞTİ

Yapılan inceleme sonucu S.G.'nin aracındaki DNA örneği ile küçük kızın kıyafetlerindeki DNA örneği eşleştiği belirlendi.

15 DAKİKA SONRA KÖYDEN AYRILDI

Öte yandan TRT Haber'in haberine göre, şüpheli amcanın, Narin kaybolduktan 15 dakika sonra köyden ayrıldığı ve olaydan 1 saat sonra ise telefonunu kapattığı iddia edildi.

Ağabeyin kolundaki iz kayıp Narin'den mi? Adli Tıp raporu çıktı

Bir il Narin için ayakta! Su kuyuları açıldı

Kayıp Narin'in annesinden 'mesaj' isyanı: Yazıklar olsun

  • Narin Güran
  • kayıp
  • gözaltı