29 Nisan 2025 Salı / 2 Zilkade 1446

İstanbul- Gemlik deniz uçağı seferleri 28 Temmuz´da yeniden başlıyor

BURSA Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi Burulaş tarafından yapılan ve teknik nedenlerden dolayı ara verilen Gemlik- İstanbul Haliç deniz uçağı seferlerinin 28 Temmuz Salı günü yeniden başlayacağı açıklandı. Hafta sonları da İstanbul'dan Çeşme'ye sefer düzenlenecek

DHA26 Temmuz 2015 Pazar 07:00 - Güncelleme:
İstanbul- Gemlik deniz uçağı seferleri 28 Temmuz´da yeniden başlıyor
Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, Bursa- İstanbul arası ulaşımı yaklaşık yarım saate düşürmesi nedeniyle yolcuların büyük ilgisiyle gösterdiği deniz uçağının hafta içi karşılıklı üç, haftasonu da iki karşılıklı sefer düzenleyeceğini söyledi.
 
Fidansoy, deniz uçağının  Gemlik-Haliç seferlerine ek olarak hafta sonu İstanbul- Çeşme karşılıklı seferleriyle Marmara'yı da Ege'yle buluşturacağını belirtti.  Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı dakikalara indiren Deniz Uçağı'nın Marmara ile Ege arasında önemli bir ulaşım alternatifi olacağını ifade eden Levent Fidansoy, "Geçtiğimiz yaz aylarında Ege kıyılarına düzenlediğimiz seferlerimizi bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Verilecek bu hizmet ile yolcularımız Marmara'dan Ege'ye keyifle seyahat edecek" diye konuştu.