28 Ekim 2024 Pazartesi / 25 RebiülAhir 1446

Mehmetçik terörist temizliğine ara vermiyor! PKK'ya Suriye'nin kuzeyinde ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde PKK/YPG'li 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde de 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı.

AA25 Ekim 2024 Cuma 13:52 - Güncelleme:
Mehmetçik terörist temizliğine ara vermiyor! PKK'ya Suriye'nin kuzeyinde ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 11 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gücünü asil milletimizden alan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörist temizliğine ara vermeden devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 11 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek."

IRAK'IN KUZEYİNDE 7 PKK'LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristlere inlerinde hesap soruyoruz. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 7 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar operasyonlarımız kararlılıkla sürecek." ifadeleri kullanıldı.

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya operasyon

MSB bazı etkinlikleri iptal etti

Saldırının bedelini ağır ödüyorlar! 2'si üst düzey 59 terörist etkisiz hale getirildi

TSK, Harkurk'ta teröristlerin inine girdi! MSB ele geçirilen mühimmatları yayımladı

  • Fırat Kalkanı
  • Barış Pınarı