28 Ağustos 2024 Çarşamba / 23 Safer 1446

Yüksek Sosyete dizisi konusu, oyuncuları

Yaz dönemi yeni başlayan dizilerden Yüksek Sosyete 16 Haziran Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlandı. Star TV’de yayınlanan dizinin ilk bölümü izleyicilerden tam not aldı. Yüksek Sosyete dizisi konusu nedir? Yüksek Sosyete dizisi oyuncuları kimdir? Yüksek Sosyete dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

4 Ağustos 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Yüksek Sosyete dizisi konusu, oyuncuları

Yapımcılığını diğer bir yaz dizisi olan Aşk Laftan Anlamaz'ın da yapımcısı olan Bİ Yapım’ın üstlendiği Yüksek Sosyete ilk bölümüyle tam not aldı. Oyuncu kadrosu göz dolduran dizi, iç içe geçen aşk hikâyesini zengin kız fakir oğlan konseptinde yaşıyor. Bir taraftan zenginlikten bunalmış bir genç kız diğer tarafta ise zengin olma yollarını arayan bir yakışıklı. Kader onları farklı bir şekilde bir araya getiriyor.

 

YÜKSEK SOSYETENİN KONUSU NEDİR?

 

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikâyesini anlatan Yüksek Sosyete ’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

 

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır.

 

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü’yü ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı Kuzey Güney dizisinde tanıdık. Çok sevilen bir karakter olmasa da Simay rolüyle oyunculukta ne kadar yetenekli olduğunu gösteren Hazar Ergüçlü, ikinci rolüyle daha çok sevildi.Hazar Ergüçlü ikinci dizisi Med Cezir Eylül karakterine can verdi. Buradaki karakteri Simay’ın tam tersi özelliklere sahipti.Bu rolünü de başarı ile canlandıran Hazar Ergüçlü yeteneğini ispatlamış oldu. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Sinem Kobal ile oynadı ama bu dizi de kısa sürdü.  1992 Kıbrıs doğumlu olan HazarErgüçlü  1.70 boyunda. Hazar Ergüçlü kilosu ise54. Yetenekli oyuncunun uzun yıllar kameraların önünde olacak gibi duruyor.

 

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk’ü ilk Fatmagül’ün suçu ne dizisindeki  Selim karakteriyle tanımıştık. Dizideki kötü kişilerden en sevileni olmuştu. Dizide erkenden ölerek ayrılan Engin Öztürk’ün ciddi bir hayran kitlesine ulaşması Behzat Ç. dizisiyle oldu. Orada komiser Emre karakterini oynayan Engin Öztürk’ün yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl oldu. Muhteşem Yüzyıl’da oyunculuğunu konuşturan Engin Öztürk canlandırdığı Sarı Selim’in da öyküsüyle bütünleşti. İzleyicilerin hafızasında kalan en belirgin rolü Sarı Selim oldu. Daha sonra uzun soluklu olmayan iki dizide rol aldı. Bunlar Hayat Yolunda doktor Cem ve Hatırla Gönül Yusuf.

1986 doğumlu olan Engin Öztürk’ün babası asker emeklisidir. Engin Öztürk aslen baba tarafından  Bulgar göçmeni, anne tarafından Selanik gömenidir.

 

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir.

Bu merakla 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.