28 Ağustos 2024 Çarşamba / 23 Safer 1446

Bana Sevmeyi Anlat dizisi konusu ve oyuncuları - ilk Fragman yayınlandı!

Yeni sezon dizilerinden Bana Sevmeyi Anlat Fox TV ekranlarında gelmeye hazırlanıyor. İzleyiciyi şaşırtan tanıtımı herkesi heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem’de oynayan Kadir Doğulu jön olarak ekranlara geri dönüyor. Bana Sevmeyi Anlat dizisinde hangi oyuncular var, konusu, fragmanı ve diğer ayrıntılar haberimizde.

15 Ekim 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bana Sevmeyi Anlat dizisi konusu ve oyuncuları - ilk Fragman yayınlandı!

Televizyona damga vuran dizilerin yapımcısı AY Yapım, yine yeni sezonda çok ses getirecek bir dizi ile karşımızda olacak: Bana Sevmeyi Anlat!

 

Kerem Çatay’ın yapımcısı olduğu dizinin senaristi Deniz Akçay, yönetmeni ise Mesude Erarslan. Dizinin yayın günü belli olmazken dizi Fox TV’de yayınlanacak

 

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİ İLK FRAGMANI İZLE

 

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

 

 

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve âşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek.

 

Almanya'da yaşayan ve eşinden ayrıldıktan sonra bebeğiyle baba evine dönmek zorunda kalan Leyla (Seda Bakan) ile İstanbul'da restoran işletmeciliği yapan Alper'in (Kadir Doğulu) kesişen hayatlarını konu alan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Leyla'nın babasının yakın arkadaşı, güçlü ve varlıklı bir karakter olan Haşmet'i ise Mustafa Üstündağ canlandırıyor. Leyla, bebeğinin geleceği için Haşmet' le bir gelecek hayali kurarken tüm hayatının alt üst olacağı bir gecede Alper (Kadir Doğulu) ile tanışacak. Dolunay Soysert’in canlandıracağı Canan karakteri ise tüm bu sürecin yakın takipçisi olarak hikâyenin düğüm noktalarında gidişatı etkileyecek.

Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği "Bana Sevmeyi Anlat" Ağustos ayında FOX'ta izleyiciyle buluşacak.

 

 

 

 

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

 

Bana Sevmeyi anlat zengin kadrosuyla geliyor. Genç kızların sevgilisi Kadir Doğulu, Kardeş Payı dizisiyle çok sevilen Seda Bakan, usta oyuncu Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soyserr başroldeler. Seda Bakan’ın Kardeş Payı dizisinin ardından ilk dizi performansı olacakken, dramada nasıl oynayacağı merak konusu.

 

Kadir Doğulu’da geçtiğimiz sezonu Kösem Sultan’da geçirmişti. Oynadığı karakterin dizideki sonu belli olduktan sonra herkes nerede oynar diye merak etmişti. Yine bir aşk dizisiyle karşımıza gelecek oyuncu hayranlarını seindirecek.

 

Mustafa Üstündağ genellikle rahatsız karakterleri, delikanlı ya da mafyavari kişileri canlandırmasıyla izleyicinin zihninde yer etti. Mustafa Üstündağ hatırı sayılı bir seveni var. Son olarak Kösem Sultan dizisinin final bölümlerinde konuk oyuncu olarak oynayan Mustafa Üstündağ yeni rolünde takıntılı bir aşığı canlandıracak.

 

Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, Bana Sevmeyi Anlat dizisinde cemiyet hayatının ünlü ismi ve dergi yöneticisi Canan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Türk televizyonlarında birçok dizide farklı karakterleri canlandıran Dolunay Soysert  en son Fox TV’de yayınlanan Çifte Saadet dizisinde oynamıştı.