20 Eylül 2024 Cuma / 17 RebiülEvvel 1446

Aşkın Tarifi 4. bölüm izle Youtube! Aşkın Tarifi 4. bölüm full izle!

Aşkın Tarifi 4. bölümüyle izleyenleri heyecanlandırdı. Yapımını NTC Medya- Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi 4. bölümde Bir oyun olarak başlattığı hikayede yavaş yavaş fikri değişen Fırat gördükleri karşısında şaşkına döner. Naz ise Taylan ve Fırat arasında kalmıştır. Naz kalbini mi dinleyecek, yoksa vicdanına yenik düşüp aklını mı? İşte Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi 4. bölüm full izleme sayfası ve yeni bölümde yaşananlar. Aşkın Tarifi 4.bölüm izle Youtube!

29 Haziran 2021 Salı 09:46 - Güncelleme:
Aşkın Tarifi 4. bölüm izle Youtube! Aşkın Tarifi 4. bölüm full izle!

Aşkın Tarifi 4. bölümü Kanal D ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün paylaştığı Aşkın Tarifi 4. bölümde Naz ve Taylan evlenme kararı alıyor ancak Fırat'ın hamlesi herkesi şoke ediyor! Taylan'ın evlenme teklifi Naz'ın kafasını oldukça karıştırır. Fırat ve Taylan arasında kalan Naz kararını verecek mi? Dizinin bitmesinin ardından 5. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Aşkın Tarifi 4. bölümü izlemek için haberimizdeki Aşkın Tarifi 4. bölüm full izleme linkine tıklayın.

AŞKIN TARİFİ 4. BÖLÜM İZLE YOUTUBE

NAZ'IN KAFASI KARIŞIYOR!

Taylan'ın evlenme teklifi Naz'ın kafasını oldukça karıştırmıştır. Fırat'a olan hislerini de çözmeye çalışan Naz, hayatı için en doğru kararı vermeye çalışır.

AŞKIN TARİFİ 4. BÖLÜM FULL İZLE (KANAL D)

AŞKIN TARİFİ 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Aşkın Tarifi 5. bölüm fragmanında Fırat, Naz'a isyan bayrağını açıyor!


Naz'ın Taylan ile olmasını hazmedemeyen Fırat durumu değiştirmeye kararlıdır. Naz'a Taylan ile evlenmemesi gerektiğini açık yüreklilikle söyler.

AŞKIN TARİFİ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aşkın Tarifi 4. bölümde Taylan, Naz'ı Fırat üzerinden manipüle ederek, onun duygularıyla oynar.

Naz'la Fırat'ın o anın heyecanında sarılmaları; Naz'ı, Taylan ve kendi ailesi karşısında zor bir duruma düşürür. Fırat da Naz'ın, ailesine karşı bu duruma düşmesine üzülür. Hiç planda olmayan bu sarılma, aslında Taylan'ın işini kolaylaştırmıştır.

Taylan, Naz'ı Fırat üzerinden manipüle ederek, onun duygularıyla oynar. Kebapçı, sonunda açılır. Herkes, açtıran kişinin Fırat olduğunu düşünürken; bu hamle, hiç beklenmedik birinden gelir.

Diğer yandan, Fırat ve Naz da git gide yakınlaşmaktadırlar. Fırat'ın Naz'la bu kadar yakın olması, Sultan'ı rahatsız eder ve Naz'ı Fırat'ın hayatından tamamen çıkarabilmek için, bir plan yapar.

Böylece, iki ailenin hiçbir anlamda birbirlerine denk olmadığını; Fırat ve Naz'a bizzat gösterecektir. Ancak Sultan'ın bu planı, onun düşündüğünün aksine; Fırat ve Naz'ı birbirlerine daha da yakınlaştırırken; ikili de Sultan'ın son kozundan habersizdir.

Fırat kadar, Naz da duygularını kontrol edemediğini anlamaya başlar. Onun karakterinde biri için, kontrolün elinden çıkması mümkün değildir.

Taylan'ın da onu vicdanından yakalamasıyla, Naz duyguları yerine aklıyla hareket eder. Ancak Fırat'ın son hamlesi ve üzerine yaşanacak beklenmedik gelişmeler, her şeye damgasını vuracaktır.

Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş'un oturduğu, proje yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı'nın yaptığı, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan'ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Diyanet kurbanlık bağış 2021 fiyatları!

Maraşlı 24. bölüm izle tek parça Atv!

Ada Masalı 3. bölüm izle Puhutv!

Kefaret 32. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! "Benim tanıdığım Sinan çoktan ölmüş!"