8 Temmuz 2024 Pazartesi / 2 Muharrem 1446

Bayram Tutumlu Barcelona ve Everton'un kapılarını Galatasaray'a açtı

Şu anda İspanya'da yaşayan ve Galatasaray'ın transferleri için Barcelona Başkanı Bartomeu ile bir araya gelen ünlü menajer Bayram Tutumlu, sarı kırmızılı taraftarlara müjdeyi verdi.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN23 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Bayram Tutumlu Barcelona ve Everton'un kapılarını Galatasaray'a açtı

Transfer sezonunun açılmasına sayılı günler kala özellikle Galatasaray'ın şimdiden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladığı ve çalışmalarına tam gaz devam ettiği görülürken, Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün takıma ilk olarak iyi bir forvet ve defans hattına tecrübeli bir stoper almak istediği belirtildi.

Dursun Özbek'e İspanya'dan sürpriz teklif

Forvet arayışlarına Negrdo, Gomis, Lucas Perez ve Balotelli'den en az ikisini alarak son vermek isteyen Galatasaray, defansa İtalyan savunmacı bakarken, sarı kırmızılı yönetime menajer Bayram Tutumlu'nun İspanya'dan çok cazip bir teklif getirdiği ortaya çıktı.

Barcelona ve Everton'dan dünya yıldızları gelebilir

Dünyanın en prestijli menajerlerinden biri olan Bayram Tutumlu'nun Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'e Barcelona'nın kapılarını açtığı öğrenilirken, Tutumlu'nun ayrıca Premier Lig takımlarından Eveton'ı da sarı kırmızılı kulübe ayarladığı ifade edildi. Dünyanın en büyük yıldızlarını Galatasaray'a getirmeye hazırlanan Bayram Tutumlu, Cenk Ergün'den gelecek cevabı beklerken, ünlü menajerin Katalan Kulübü'nün Başkanı Bartomeu ile birçok yıldız için söz kestiği ortaya çıktı.

Yapılan görüşmelerin perde arkasını StarSpor'a açıklayan Bayram Tutumlu, Galatasaray için en az 3 yıldız sözü verirken Başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün'ün bu futbolcuları kesinlikle reddetmeyeceğini belirtti.

İşte adını en son Felipe Melo transferiyle duyuran Bayram Tutumlu'nun çarpıcı açıklamaları...

Barcelona hocasını açıklasın yeter

Ben 2 gün önce Barcelona Başkanıyla bir araya geldim ve iyi bir görüşme yaptım. Şu anda onlar yeni hocalarını açıklayacak, gelecek teknik adam önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği yıldızları belirleyecek ve Başkan Bortemeu bu oyuncuları Galatasaray'a çok cazip şartlarda verecek.

Koeman Barcelona'ya gelmezse Everton projesi de var

Barcelona şu anda Ronald Koeman'ın peşinde fakat Everton'un başkanı Koeman'ı bırakmıyor eğer Koeman Everton'da devam ederse Premier Lig ekibinden de Galatasaray'a çok iyi futbolcular gelecek. Bunun için ben Cenk Ergün'e bir liste verdim eğer Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek kabul ederse büyük yıldızlar Galatasaray'a gelecek. Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'a aşık bir futbol adamıyım bu transferlerden beş kuruş para almayacağım, yeter ki takım hak ettiği yerleri bulsun.

Cimbom'a en az 6-7 transfer şart

Ben Galatasaray yönetimine bu kadar iyi şartlar sunuyorsam ve bu şartlar geri çevriliyorsa bunda Başkan ve kardeşinin art niyetini ararım. Takıma en az 6-7 transfer lazım. Defansa tecrübeli, Ujfalusi etkisi yaratacak bir adam, orta sahaya box to box yani Melo gibi bir dinamik takımı ateşleyecek biri gerek. Ayrıca forvete çimleri yiyecek bir golcü lazım. Bu yıldızların hepsi Galatasaray'a gelebilir yeter ki Başkan Özbek bu projeye evet desin.