28 Ekim 2024 Pazartesi / 25 RebiülAhir 1446

Narin'in ağabeyi kafaları karıştırdı! Paylaşımları 45 dakika sonra sildi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde ilk duruşma tarihi beklenirken abi Baran Güran'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi. Abi, tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'in yer aldığı paylaşımlarını 45 dakika sonra sildi. Baran Güran tutuklu amca Salih Güran ile ilgili paylaşım yapmadı.

28 Ekim 2024 Pazartesi 12:09 - Güncelleme:
Narin'in ağabeyi kafaları karıştırdı! Paylaşımları 45 dakika sonra sildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti ile ilgili 12 kişi tutuklanmıştı. Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin 4 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacağı davanın ilk duruşması 7 Kasım'da. Tutuklu sanıklar amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

BARAN GÜRAN'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Baran Güran, tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'in yer aldığı 3 ayrı paylaşımı 45 dakika sonra sildi.

Güran ilk paylaşımında annesini özlediğini belirterek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem." ifadelerini kullandı.

Baran Güran, ikinci paylaşımda hakkında müebbet hapis cezası istenen 15 yaşındaki kardeşi Enes Güran'ın fotoğrafı paylaşarak "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak." diye yazdı.

Son paylaşımında öldürülen kardeşi Narin ile fotoğrafına not yazan Baran Güran, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine "katil" dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum." dedi.